Marcegaglia: o gamă largă de rulouri de oțel carbon

Marcegaglia oferă o gamă largă de rulouri de oțel carbon pentru a răspunde diferitelor cerințe de pe piață: oțeluri pentru sectorul construcții, aplicații din industria auto, oțeluri pentru motoare electriceambalajeelectrocasnice și mobilier, pentru secțiuni și tubulaturi, pentru mașini agricole și pentru sistemele de încălzire și instalații.

 

Gama de produse a diviziei Marcegaglia Carbon Steel include rulouri de tablă decapatărulouri laminate la rece și rulouri galvanizate.

 

Datorită unei game atât de largi și diversificate de rulouri de oțel carbon, divizia Marcegaglia Carbon Steel s-a dovedit a fi o companie independentă care poate răspunde, în mod prompt și eficient, chiar și celor mai speciale cerințe de pe piață, furnizând produse de înaltă calitate principalelor sectoare industriale.

Descărcați catalogul bobinelor din oțel carbon Marcegaglia aici.

Nume*:


Nume de familie*:


E-mail*:


* * necesar
Declar că am citit politica de confidențialitate elaborată în conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 (Regulamentul general privind protecția datelor) și autorizez utilizarea datelor mele personale.
Prin prezenta autorizez utilizarea datelor mele cu caracter personal pentru a trimite informații comerciale sau promoționale în conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 (Regulamentul general privind protecția datelor).